Vernier

Vernier

Mittaa, analysoi ja opi! Vernierin monipuolinen mittauslaite- ja anturivalikoima mahdollistaa mielenkiintoiset ja havainnolliset fysiikan, kemian ja biologian tutkimukset kaikilla kouluasteilla. Helppokäyttöiset, kestävät ja luotettavat laitteet sekä ohjelmistot tekevät mittaamisesta mukavaa ja yksinkertaista.

 

Mittaaminen on mahdollista PC/MAC tietokoneilla, iPad/Android/Win -tableteilla sekä iPhone ja Android puhelimilla. Opettaja voi myös oman demonstraationsa jakaa reaaliaikaisesti koko oppilaiden laitteiden internet -selaimiin. Opiskelijat voivat analysoida tämän jälkeen samaa dataa ja tehdä omat johtopäätöksensä. Lue lisää tästä Connected Science System –konseptista Vernier.com -sivustolta

 

LoggerPro -mittausohjelma on kokelaiden käytettävissä tulevaisuuden sähköisissä YO-kokeissa. LoggerPro -ohjelman avaulla mittaustuloksia voidaan analysoida erittäin monipuolisesti. Lataa tämän ohjelman kokeiluversio PC/MAC –tietokoneellesi Vernier.com sivustolta.

 

Sähköisten YO-kokeiden esimerkkitehtäviä on julkaistu Digabi-sivustolla myös fysiikkaan ja kemiaan. Esim. tehtävät C4 ja C6 fysiikan kokeessa vaativat LoggerPro -ohjelman käyttöä. Olemme laatineet näiden tehtävien ratkaisemiseksi ohjeita: C4 ja C6.

 

Autamme mielellämme kouluja mittausvälinehankintojen suunnittelussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 


Huomioithan, että kaikki hintamme sisältävät alv 24%. Hinnat sisältävät myös kaikki toimituskulut (rahdit,tullit yms.). Ostoskori laskee sinulle arvonlisäveron osuuden kokonaishinnasta. Jos haluat apua hankintasi suunnitteluun, ota yhteyttä info@kaupoille.fi tai p.09 388 1912 / Laskentaväline Oy.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Jarrukappale (VDS-VDS)

45,75
Tuotetta on saatavilla, toimitusaika 1 - 3 päivää

Anturit

Vernier anturit monenlaiseen mittaamiseen.

Muut välineet

Muut Vernier välineet kuten sekoitinasema, mikroskooppi jne.

Työohjekirjat

Hieman vanhempia Vernier työkirjoja