Salamavaras

Tuotetta on saatavilla rajoitettu määrä, toimitusaika 1 - 3 päivää

13,80
sis. alv.
Toimituksen paino: 416 g


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti, Nouto "Click & Collect", Posti Express perille, Sähköinen kirja / ohjelma, Paketti (Ruotsi + Tanska), SmartShip Viro

Salamavaras

Mitä jos kuulisit olevasi Olympoksen jumalan puoliverinen jälkeläinen? Percy Jacksonin elämästä on leikki kaukana, kun antiikin jumalat, sankarit ja hirviöt muuttuvat todeksi

"Me emme ole tyhmiä, Percy Jackson. Oli vain ajan kysymys milloin saisimme tietää, kuka sinä olet."

Mistä matikanope oikein puhuu? Se mitä newyorkilaiselle Percy Jacksonille tapahtuu kesken luokkaretken, on jotain ihan pimeää. Hän saa kannoilleen Kreikan mytologian pelottavimman hirviön ja päätyy Puoliveristen leirille, jossa häntä odottaa suuri tehtävä. Percyllä on kymmenen päivää aikaa etsiä ylijumala Zeuksen mestarisalama ja estää ihmiskunnan tuhoisin sota.

Ilman itsepäistä Annabethia ja satyyri Groveria Percyllä ei ole toivoa. Sillä yksikään etsijä ei ole palannut elävänä retkeltään.

Percy Jackson on maailmalla jo megaluokan ilmiö, palkittu myynti- ja arvostelumenestys. Huippuvauhdikkaan viisiosaisen sarjan aloittaa Salamavaras. Kirjojen oikeudet on myyty 16 maahan, ja Twentieth Century Fox on ostanut sarjan filmioikeudet.

 

Tuotteen lisätiedot

Tekijät Tekijät: Riordan, Rick (Kirjoittaja) Muut tekijät: Rekiaro, Ilkka (Kääntäjä)
Sivumäärä 367
Painos 7. p 2018

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Hirviöidenmeri
14,40
Toimituksen paino: 430 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lapset ja nuoret, Lastenkirjat